Kontorsstädning – Billigaste vägen till ett fint kontor
19
JUN
2015

Kontorsstädning – Billigaste vägen till ett fint kontor

Posted By :
Comments : Off

I Stockholm finns en mängd olika stora företag. Allt från hela höghus som innefattar koncernledningen för internationellt stora bolag till enmansföretag som arbetar på ett litet kontor i hemmet. Oavsett storlek som finns behov av kontorsstädning.

På en del mindre företag i Stockholm resonerar man att de anställda själva kan städa sina kontor. I dessa fall har man inte sett på helheten och de fördelar som finns med att anlita kontorsstädare i Stockholm för denna tjänst.

Den största fördelen är den ekonomiska faktorn. Många företag ser kontorsstädning som en onödig kostnad men man bör ställa det mot alternativet. I detta fall kan det mycket väl visa sig vara det billigaste och bästa sättet att få det snyggt. Ett exempel kan tas från ett företag som arbetar med bokföring och redovisning. Den anställde genererar en viss summa till företaget varje timme som jobbas. Om en timme istället skulle läggas på städning förlorar företaget inkomst under den timmen. Tar företaget exempelvis 550kr i timmen är det detta man förlorar på att den anställde ska genomföra städningen på egen hand. Detta ska då ställas mot att anlita en kontorsstädare i Stockholm där kostnaden är betydligt lägre.

Den andra fördelen är kvalitén. Hur man ska städa och hur noga man ska vara finns det alltid olika åsikter om på en arbetsplats. Med ett rullande schema skulle alla hjälpas åt men det skulle även innebära att många bli irriterade då kvalitén skulle variera kraftigt vecka till vecka.

Att anlita ett företag som tar hand om städningen innebär att det kommer kompetent personal som genomför städningen nästan identiskt varje dag. Standarden blir på samma nivå hela tiden och man slipper skapa irritation inom arbetsgruppen. Anser sedan gruppen att städnivån är för låg är det bara att kontakta städföretaget för att framföra sina åsikter.

Våra tjänster:

Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | +Flyttstädning | Hemstädning | Städning

About the Author