Hemstädning

Går du i tankarna på att beställa hemstädning i Stockholm? Du är inte ensam, stress har blivit ett folkhälsoproblem och majoriteten uppger att de känner sig stressade vart de än är.

Vore det inte skönt att ha hemmet som en fredszon bort ifrån stressen? Att kunna koppla av fullständigt när du kommer hem från jobbet istället för att damma av de där hyllorna som du skjutit upp i veckor. Samtidigt som man får mindre tid över ökar kunskapen om samband mellan damm med allergier och andra sjukdomar vilket trycker extra mycket på samvetet. Detta problem har du helt i onödan.

hemstädning Stockholm

Att ha hemstädning är enkelt och tryggt. När du har testat att låta oss sköta ditt städande kommer du aldrig gå tillbaka till att städa själv. När man är van att stressa in städning så fort man har minsta tid över så inser man inte hur mycket tid det faktiskt drar åt sig som du nu har över. Du kommer helt plötsligt ha massa tid över till att göra det du faktiskt vill spendera din tid på. Vore det inte skönt att faktiskt vara ledig när du är ledig? Låt oss hjälpa dig minimera din tvångstid genom att göra det vi gör bäst.

Det är dags att fundera på hur du vill att din hemstädning ska se ut, vill du aldrig behöva röra en trasa igen eller räcker det med att aldrig mer behöva dra runt på en dammsugare?

Vi har tagit fram flera alternativ allt för att det ska passa dig så bra som möjligt. Det finns de som inte hinner att städa i takt med vad barnen stökar ner, inte hinner städa överhuvudtaget eller som har tid man väljer att lägga på annat. Allas behov är olika så hör av dig till oss så jobbar vi fram hur det passar bäst för just dig.

Vi utför hemstädning i Stockholm mot rimlig pris, 150 kr/timme (inkl. moms, efter RUT-avdrag). Till våra nya kunder erbjuder vi en provstädning till reducerat pris (endast 95 kronor i timmen).

Våran erfarna personal är proffessionella städare som brinner för att göra ditt hus rent så att du har tiden till att göra det du brinner för.

När du anlitar oss får du ett omsorgsfullt städat hem, ett tryggt avtal och en bra deal. Kontakta oss gärna!

Våra tjänster: Flytthjälp |
Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | Flyttstädning | Städning

Boka hemstädning nu eller kontakta oss att få en offert

Boka nu!