Flyttstädning

Flyttstädning Stockholm

När man flyttar kan det vara nog så jobbigt. Samtidigt så har man jobb och skola att tänka på, det dagliga livet som rullar på. Det sista man vill behöva ta itu med är att städa ur lägenheten. Därför är det så mycket bättre att helt enkelt hyra in oss för flyttstädning och istället koncentrera sig på adressändring och allt annat som kommer upp.

Våra bärare hjälpte dig med flytt till en ny lägenhet eller hus. Nu finns det bara en sak kvar: att städa upp allting. Det är logiskt att man vill ha ens bostad ren, annars är det svårt att vara nöjd och må bra på detta ställe. Samtidigt är en flytt alltid förknippad med skräp, damm och hushållssopor. Oroa dig inte! Våra experter kan hjälpa er med flyttstädning.

Vårt företag erbjuder professionell flyttstädning i Stockholm. Vi garanterar att din bostad kommer att glittra med renhet!

flyttstädning Stockholm

Flyttstädning med Karavan Point Nordic innebär att hemmet blir ordentligt rengjort och att besiktningen kommer att gå som glans. Man behöver inte slita ut sig på städning, utan kan använda sin tid och energi till resten av flytten istället. Det är väl värt varje krona, som med avdragen inte alls behöver bli så mycket.

När vårt professionella lag har städat klart din lägenhet (hus, rum) i Stockholm, kan du lämna över nycklarna till nya hyresgäster!

Priser | Checklista


Våra tjänster:
Flytthjälp | Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | Hemstädning | Städning

10 dagars kvalitetsgaranti på flyttstädning
Boka nu!