Flyttstädning Stockholm – Tänk på att…
15
MAJ
2015

Flyttstädning Stockholm – Tänk på att…

Posted By :
Comments : Off

Den snabbaste vägen att boka en flyttstäd i Stockholm är att ringa första företag man hittar och boka det datumet man behöver hjälp. Genom att googla ”Flyttstädning Stockholm” får man extremt snabbt fram flera företag i området som genomför denna tjänst. Men att bara ta första bästa företag har sina nackdelar. Se över ett flertal punkter innan du bestämmer dig för vilka som ska göra fint i huset efter flytten.

För det första är det priset. Detta är vad de allra flesta tittar på. Priset kan skilja relativt mycket mellan de olika företaget. Orsaken till detta kan bero hur de räknar ut priset, om de har stort behov av jobb, aktuella erbjudanden m.m. Bara genom att jämföra 3-5 st olika städföretag visar det sig snabbt att prisskillnaden är stor.

För det andra bör man se över vad som ingår. Det kan låta självklart att den som beställer en flyttstädning Stockholm (eller i vilken stad det nu är aktuellt) förväntar sig att städningen ska vara komplett. Men skillnaderna är stora. Vissa drar fram vitvaror och gör rent bakom dessa. Andra kräver att kunden ska ha dragit fram dem innan städningen kan genomföras. På en punkt där det är vanligt att det skiljer sig åt är fönsterputsningen. Ingår detta i priset eller måste man betala extra? Vad ingår i själva putsningen? Är det bara in- och yttersida eller även mellansidorna?

För det tredje bör man titta på avbokningsreglerna. En flytt kan lätt bli förändrad i tid och då vill man ha ett så flexibelt avtal som möjligt. Glöm avtalen som säger ”Ombokning eller avbokning måste ske 14 dagar innan”.

Så när du beställer flyttstäd i Stockholm – Ta vara på fördelen med att utbudet är så stort. Med många aktörer finns det en mängd olika lösningar och i olika prisklasser. Välj i första hand efter behov.

About the Author