Flyttstädning Stockholm – Pris och kvalité viktigast
16
JUL
2015

Flyttstädning Stockholm – Pris och kvalité viktigast

Posted By :
Comments : Off

På frågan vad som är viktigast när man väljer företag för flyttstädning Stockholm svarar de flesta priset. Men tätt därefter kommer kvalité. Troligtvis skulle fler svarat kvalité om de bara tänkt till lite extra. Att betala för något som inte uppfyller den kvalité som man förväntar sig är det få som vill göra. Utöver pris och kvalité finns även andra faktorer som spelar in som bra service, avbokningsregler, städgaranti och liknande. Men att priset väger tyngst är tydligt. Det är det som de flesta väljer som den viktigaste faktorn.

Att de flesta prioriterar priset syns även på hur många som i genomsnitt söker på de olika fraserna på Google varje månad. Att det är flest som söker med frasen ”Flyttstädning Stockholm” är inte oväntat då man genom denna sökning får fram samtliga företag som erbjuder detta i storstaden.

Sedan är det tydligt att priset ligger kunderna varmt om hjärtat. Cirka 90 personer söker varje månad efter billig flyttstädning Stockholm medan 30 söker efter Flyttstädning Stockholm Omdöme. Man kan tycka att intresset för städgaranti vore högt då man är säker på att få ett bra resultat men det är knappt någon som söker efter flyttstädning med denna säkerhet.

En orsak till att så få söker efter städning med städgaranti kan vara att i stort sett alla företag erbjuder detta idag. Man behöver inte söka – det finns där ändå. I och med att städgarantin finns där behöver man oftast inte heller söka efter Flyttstädning Stockholm Omdöme. Detta eftersom städgarantin i sig själv gör att man kommer garanteras ett bra resultat. Utöver det är det få städföretag som överlever länge på den hårt konkurrenssatta marknaden om de inte har relativt bra kvalité.

Men att priset skiljer mellan företagen är tydligt. Att kunderna även först och främst söker efter Billig Flyttstädning Stockholm är ett tecken på detta.

cleaning

flyttfirma, flyttfirma Stockholm, Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Städning, Flytthjälp, Städning Stockholm, Hemstädning, Städfirma Stockholm, Flytthjälp Stockholm

About the Author