Flyttstädning Solna

Flyttstädning Solna

Boka effektiv flyttstädning i Solna med erfarna specialister, låga priser, korta leveranstider och snabb transport!

Boka Flyttstädning
Flyttstädning Solna

Välj bra flyttstädning i Solna

Vi har utfört flyttstädning i Solna sedan 2013 och är idag en av de ledande flyttfirmorna på marknaden. Våra specialister vet hur viktig flyttstädningen är och hur mycket det underlättar för våra kunder som känner stress inför flytten.

Slarvigt utförda flyttstädningar och flyttjobb är tyvärr vanligt förekommande inom flyttbranschen, men det vill vi ändra på. Utefter ledord som tillförlitlighet, proffsighet och ansvar servar vi våra kunder med bästa resultat.

Varför Karavan Point?

Med en kombination av hög professionalitet och låga priser gör vi flyttstädning till vår specialitet. Ring och boka flyttstädning i Solna redan idag!

  • Flyttstädning – klarar av den mest noggranna besiktning
  • Hemstädning – kvalitetsgaranti på 14 dagar
  • Låga priser – vi håller nere priserna
  • Behörighet – Vi har alla gällande försäkringar och trafiktillstånd

 

Vårt breda tjänsteutbud gör oss till en pålitlig och enkel flyttfirma. Vi underlättar din flytt genom att ta hand om flyttstädningen så att du kan koncentrera dig på annat.

Hemstädning i Solna

Att anlita någon som tar hand om städningen där hemma är mycket vanligt. Många vill förståeligt försöka undvika onödig stress och oro och överlåter hemstädningen till proffs. Vi föreslår att du ringer oss för en kostnadsfri rådgivning, så får du ett bättre grepp om hur vi jobbar och hur vi kan underlätta för dig.

Hemstädningen debiteras per timme och på vår hemsida kan du hitta våra olika alternativ. Dessa varierar beroende på vilken livssituation du har och hur mycket hjälp du behöver.

För de som inte vill dyka rakt in erbjuder vi en provstädning till reducerat pris. Därefter kan du göra en utvärdering och lista ut om det är en tjänst som du vill fortsätta med.

Våra medarbetare är specialister. Vi tar hand om ditt hem som om det vore vårt eget. Kontakta oss redan idag för att göra en bokning. Det går lika bra att ringa som att skicka email, all information finns på vår hemsida.

- Ett bra val för dig -

Flyttstädning Solna

Nyckelord: Flyttstädning Solna