Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning Sollentuna

Boka effektiv flyttstädning i Sollentuna med erfarna specialister, låga priser, korta leveranstider och snabb transport!

Boka Flyttstädning
Flyttstädning Sollentuna

Sollentunas bästa flyttstädning

Det råder brist på marknaden vad gäller utbud av bra flyttstädning i Sollentuna. Vi på Karavan Point vill ändra på det.

Vi vill vara en proffsig flyttfirma som tar väl hand om kundernas egendom och ägodelar, så att kunderna i sin tur kan känna sig lugna och fokusera på annat.

Våra flyttspecialister har en gedigen erfarenhet inom flyttstädning och vet vad som krävs för att besiktningen ska bli godkänd. Vi vill att våra kunder med säkerhet och ro ska kunna lämna över nycklarna till nästa hyresgäst.

Att genomföra flytten på helt egen hand kräver ofta många timmar och massvis med energi. Om nästa boende dessutom är många mil bort är det svårt att hålla nere kostnaderna. Överlåt flyttstädningen i Sollentuna till oss och underlätta flytten för dig. Vi lovar att du kommer tjäna på det!

Vad vi kan erbjuda dig

  • Flyttstädning av hög kvalité och professionalitet
  • Några av marknadens bästa priser
  • Hemstädning för den som behöver regelbunden hjälp med hemstädning
  • Gällande trafiktillstånd och försäkringar

 

Hemstädning i Sollentuna

Om du funderar på att beställa hemstädning tänker du i samma banor som många andra. Städning är inte sällan förknippat med stress och oro. Inte så konstigt med tanke på alla olika moment som måste utföras. Därför föreslår vi att du ringer oss för en kostnadsfri rådgivning.

Priset för hemstädningen är 150 kronor per timme och det finns flera olika alternativ beroende på vilken livssituation du har och hur mycket hjälp du behöver.

Vi erbjuder dessutom en provstädning till reducerat pris (95 kronor per timme). Där kan du känna efter och avgöra om du vill fortsätta. Vill du, mot förmodan, inte det så har du i alla fall lärt dig något!

Våra medarbetare är specialister och vi kommer ta hand om ditt hem som om det vore vårt eget. Kontakta oss redan idag för att göra en bokning, nummer och mailadress hittar du på hemsidan.

- Ett bra val för dig -

Flyttstädning Sollentuna

Nyckelord: Flyttstädning Sollentuna