Flytthjälp

Är det dags att flytta hemifrån? Flytthjälpen eller skaffa hus så barnen får plats? Kanske köpa en lägenhet för att barnen flugit ut? Oavsett så kommer ditt liv bli mycket enklare om du anlitar flytthjälp. Det är ett vanligt misstag att man försöker sig på att utföra flytten själv, men då inser man oftast att det var mycket mer, och tyngre jobb än vad man trodde.

Flytthjälp Stockholm, flytt Stockholm

Ingenting kräver mer tid och energi som en flytt gör. Denna kan inte lösas av vem som helst och därför är det viktigt att välja ansvariga och kompetenta specialister som våra anställda i ”Karavan Point Nordic AB”.

Vi utför flytthjälp i Stockholm på ett tryggt, säkert, professionellt sätt på bra pris. Vi har rätt utrustning för att packa och skicka de allra ömtåligaste föremålen. Faktum är att om du ska flytta långa sträckor så tjänar du inte speciellt mycket på att hyra en skåpbil och flytta själv.

Vi hjälper gärna vid:
flytthjälp i Stockholm från/till lägenheter;
– flytt från/till kontor (kontorsflytt);
flytt av piano eller kassaskåp

Flytthjälp Stockholm

Vi arbetar sju dagar i veckan, vilket betyder att våra bärare kan hjälpa dig när som helst. Flytthjälp inom Stockholm som är beställd i vårt företag erbjuds till ett rimligt pris. Håll även utkik för olika rabatter och intressanta erbjudanden.

Anlita oss även flyttstädning i samband med flytten och få ett reducerat paketpris.

Vad kostar flytthjälp? Om man vill veta exakt hur mycket man betalar för flytthjälp så kan man be om ett fast pris. Oavsett hur lång tid det tar betalar man då bara den överenskomna summan.

Våra anställda utför alla möjliga tjänster angående packning, lastning, lossning och kvalitativ flytthjälp!

Boka flytthjälp enkelt hos oss så kommer du snabba in i ditt nya hem och kan börja fokusera på att inreda och göra det hemtrevligt. Lämna allt tungt och otympligt åt oss!

Våra tjänster:


Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | +Flyttstädning | Hemstädning | Städning

Boka nu eller kontakta oss att få en offert

Boka nu!