Flytthjälp? – Välj rätt flyttfirma
24
JUL
2015

Flytthjälp? – Välj rätt flyttfirma

Posted By :
Comments : Off

Är det dags att flytta från eller inom Stockholm? Söker du ett företag för flytthjälp? Tänk på följande när du försöker hitta en bra och billig flyttfirma Stockholm.

Branschtillhörighet
Det är inget måste att ett företag som erbjuder flytthjälp Stockholm är ansluten till någon branschorganisation. Det finns inte heller något som säger att företag som inte är anslutna ger sämre kvalité. Däremot har de med branschtillhörighet, till exempelvis S3F eller SMF, tydligare regler att följa vilket ökar chansen att det är ett seriöst företag som följer lagar och regler.

Försäkring
Det borde vara en självklarhet att som kund fråga om det företag som hjälper till med flytthjälp har försäkring. Detta med tanke på att stora värden transporteras. Be att få se försäkringsbrevskopia för att vara säker på att de verkligen har försäkring.

Skriftlig offert
Behöver du flytthjälp Stockholm finns det väldigt många företag att välja på. Utnyttja detta genom att låta ett flertal företag lämna in offert. Se även till att dessa är skriftliga. Var noga med att kontrollera hur länge offerten gäller samt om priset är exklusive eller inklusive moms. Kolla även om priset anges före eller efter RUT-avdrag (Rut-avdrag får ej användas vid

flyttfirma, flyttfirma Stockholm, Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Städning, Flytthjälp, Städning Stockholm, Hemstädning, Städfirma Stockholm, Flytthjälp Stockholm

About the Author