Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Enköping – Flytthjälp & Flyttstädning

Flyttfirma Enköping – Flytthjälp & Flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Billig och bra flytthjälp och flyttstädning med flyttfirma i Enköping

Sedan 2013 har vi som flyttfirma erbjudit flytthjälp och flyttstädning till ett stort antal kunder i Enköping, till ett lågt pris och med goda resultat.

Räcker tiden inte till för att göra allt själv när du ska flytta? Blir kostnaderna för höga? Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig.

Karavan Point är en flyttfirma som drivs av att underlätta för våra kunder, låt därför oss sköta flytten så att du kan koncentrera dig på det du gör bäst!

Varför Karavan Point?

  • Erbjuder flytthjälp och flyttstädning av hög kvalité till låga priser
  • Använder enbart ansvariga och erfarna specialister
  • Arbetar med hög professionalitet och har respekt för dina ägodelar
  • Hos oss finns alltid lediga fordon
  • Vi har kollektivavtal

Genom våra tjänster vill vi underlätta för våra kunder, i såväl de små som de stora uppdragen. Vi kan hjälpa till med det mesta, oavsett om det handlar om flyttstädning, packning eller transport och erbjuder alltid dessa tjänster till ett lågt pris.

Behövs flyttstädning i samband med flytten i Enköping kan vi också erbjuda paketlösningar till förmånliga priser.

Våra flyttspecialister håller hög kvalité och vet vad det innebär att ansvara för andra människors saker. Hos oss på Karavan Point kan du lita på att dina ägodelar behandlas med omsorg och att vi har rätt utrustning för att packa dina mest ömtåliga saker.

Vad kostar flytthjälp i Enköping?

Flytthjälp och även flyttstädning förknippas inte sällan med höga kostnader. Många drar sig för att sätta igång processen då den enkelt drar iväg i både tid och pengar och skapa en hel del irritationsmoment i vardagen. Vissa ger sig på att hyra egen skåpbil och sköta flytten själv, men det innebär sällan minskade kostnader. Speciellt inte om nästa bostad ligger många mil bort.

Att överlåta flytten till oss på Karavan Point är ett sätt att undvika många av dessa svåra moment, och allt som oftast även spara en slant. Vi gör alltid vårt bästa för att förhindra att flyttkostnaderna drar iväg. Våra tjänster erbjuder vi alltid till lägsta möjliga pris– utan att tumma på kvalitén

Ta gärna kontakt med oss för att boka en offert eller besök vår hemsida där du kan ta del av ungefärliga priser.

Ingen risk för låg kvalité med vår flyttfirma

Det är inte ovanligt att oroa sig för höga kostnader och oprofessionella flyttfirmor. Tidigare flytterfarenheter med dåliga resultat kan avskräcka från att använda sig av flytthjälp igen. Och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra flytthjälp.

Hos oss är det dock en förutsättning att respektera våra kunders egendom och vara medveten om saker som kan vara emotionellt viktiga för den som flyttar. Vår flyttfirma har en omfattande erfarenhet inom flyttbranschen och tar nödvändigt ansvar för våra kunder och deras ägodelar.

Välkommen till oss inför din flytt i Enköping!