Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma – flytthjälp & flyttstädning i Västerås

Flyttfirma – flytthjälp & flyttstädning i Västerås

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Bra flyttfirma som erbjuder billig flytthjälp och flyttstädning i Västerås

Att hitta en bra flyttfirma som samtidigt erbjuder billig flytthjälp och flyttstädning är inte en helt enkel uppgift. Att dessutom hitta en aktör som erbjuder såväl helhetslösningar som enskilda tjänster inför flytten är ännu svårare. Om du sedan ska göra det i Västerås blir valmöjligheterna nästan omöjligt snäva.

Du kan sluta leta. Karavan Point är flyttfirman i Västerås som uppfyller alla ovanstående kriterier. Oavsett om det gäller flytthjälp, flyttstädning eller transport kan vi hjälpa till att göra din flytt lite enklare.

Våra ledord är tillförlitlighet, ansvar och kvalité. Verksamheten baseras på noggrant utförda arbeten, korta leveranstider och bra service.

Fördelar med vår flyttfirma:

  • Billig flytthjälp av hög kvalité
  • Flyttstädning som inte lämnar någon missnöjd
  • Garanterat snabb orderhantering och snabb service
  • Korta leveranstider och stor tillförlitlighet
  • Vi är en flyttfirma med giltiga försäkringar och trafiktillstånd

Med oss behöver du inte springa mellan olika firmor för att pussla ihop den flytthjälp du behöver. Karavan Point gör allt inom flyttning, bland annat flyttstädning, packning, lastning och transport. Vi kan antingen ordna en helhetslösning

Glöm inte flyttstädningen

En av de viktigaste aspekterna vad gäller en flytt i Västerås är städningen. En misslyckad flyttstädning kan innebära stora komplikationer och i värsta fall en ordentlig böter.

Karavan Points städspecialister vet precis vad ordentlig och noggrann städning betyder. Oavsett hur rigorös besiktningen är kan vi garantera att vår flyttstädning går igenom och att du slipper alla eventuella bekymmer.

Hur mycket kostar det?

Det är svårt att undgå att priset är en aspekt som avgör huruvida man anlitar en firma eller. Är det för dyrt så är det för dyrt, helt enkelt.

Karavan Point har gjort en poäng av att erbjuda flytthjälp till ett rimligt pris, som alla kan förhålla sig till. Vi erbjuder billig flyttstädning och kan även erbjuda ett paketerbjudande med flytthjälp och flyttstädning till rabatterat pris om våra kunder behöver.

Alla priser hittar du på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro gå igenom den flytthjälp du behöver, och är det några funderingar är det bara att ringa. Vi tror på full transparens mellan oss och våra kunder, detta för att underlätta kommunikationen och möjliggöra ett lyckat och ärligt samarbete.

Ta hjälp av en erfaren flyttfirma i Västerås

Karavan Point är flyttfirma som tar hand om sina kunder, oavsett vilket del av flytthjälpen du behöver hjälp med. För mer information om oss och vår verksamhet kan du klicka runt på vår hemsida och läsa mer.

Förutom priser och telefonnummer hittar du där även en guide ämnad för att hjälpa dig komma ihåg de viktigaste aspekterna innan du sätter igång med flyttarbetet.

Och om du tar del av guiden och det visar sig att arbetet känns övermäktigt så är vi redo att hjälpa till i Västerås. Vi är bara ett telefonsamtal bort!