Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Täby – flytthjälp & flyttstädning

Flyttfirma Täby – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Proffsig flytthjälp och flyttstädning med vår flyttfirma i Täby

Några av de viktigaste ledorden en flyttfirma borde ha inom flytthjälp och flyttstädning är tillförlitlighet, ansvar och respekt. Dessa är ord som vi på Karavan Point i Täby bygger vår verksamhet på.

Vidare är våra priser förmånliga, och trots hög professionalitet och kvalité på våra tjänster försöker vi alltid ge våra kunder ett pris som gör det enkelt att bestämma sig.

Sedan 2013 har vi hjälpt ett brett kundregister med flyttar utan komplikationer och flyttstädningar som går igenom den mest ordentliga besiktningen.

Är du Stockholmare och är bosatt i Norrort? Karavan Points armar räcker långt, flytthjälpen är på väg till Täby.

Vår flyttfirma erbjuder:

  • Allt från helhetslösningar till enskilda flyttjänster
  • Flyttstädning, packning och transport – ja, allt!
  • Svårslagna priser och korta tider för leverans
  • Ordentliga och noggranna flyttspecialister
  • Flexibilitet och tillgänglighet över hela Stockholm

På vår flyttfirma hittar du allt inom flytthjälp. Flyttstädning, packning, lastning och transport – allt till ett bra pris.

Flyttstädningen är viktig

Det må finnas roligare saker att göra, men flyttstädningen är inte att avfärda. Utan en ordentlig flyttstädning kommer besiktningen i Täby inte att gå igenom, varpå det blir svårt lämna bostaden och gå vidare.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på sådana problem. Under våra år i branschen har vi samlat på oss erfarenhet nog att garantera väl genomförd flyttstädning och, som ett resultat, en godkänd besiktning. Vidare har vi 14 dagars kvalitetsgaranti på alla våra tjänster inom flyttstädning.

Och du, en bra sak att komma ihåg – Bestämmer du dig för att anlita oss även för flytthjälp så gör vi ett paketerbjudande åt dig, till reducerat pris förstås!

Gör det enkelt för dig i Täby

Karavan Point är en flyttfirma i Täby som lever för att göra det enkelt för kunderna. Att flytta är tidskrävande och innebär inte sällan en hel del stress för alla inblandade.

Istället för att låta flytten stjäla tid och energi, överlåt arbetet till oss så att du kan fokusera på det du helst vill göra. Vi är övertygade om du blir nöjd med vår proffsiga inställning och ansvarstagande och att du, i form av sparad energi minskad huvudvärk, tiofalt får igen den ekonomiska investeringen du gör.

Ring eller skicka in din intresseanmälan idag till vår flyttfirma. Karavan Point står redo med flyttstädning och flytthjälp i Täby för att det ska bli så enkelt och smärtfritt som möjligt.