Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Strängnäs – flytthjälp & flyttstädning

Flyttfirma Strängnäs – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Effektiv flytthjälp och flyttstädning med vår flyttfirma i Strängnäs

När det är dags att boka flytthjälp och flyttstädning med flyttfirma i Strängnäs är det inte ovanligt att två kriterier prioriteras – hög kvalité och ett bra pris. Priset på utförda tjänster är viktigt, men kvalitén på utförandet är ännu viktigare.

Att ha respekt för de ägodelar som ska flyttas bör vara en kärna i varje flyttverksamhet. Men så är det inte alltid. Vissa flyttfirmor vill få jobbet undanstökat så snabbt som möjligt, vilket ofta blir på bekostnad av kvalité och standard.

Karavan Point erbjuder inte bara flytthjälp i Strängnäs utan även flyttstädning, packhjälp och transportering av gods. Behöver du en enskild tjänst kan vi absolut hjälpa till. Behöver du istället en helhetslösning går det också alldeles utmärkt.

Vår flyttfirma erbjuder följande:

  • Flytthjälp – Inklusive packning, lastning och lossning
  • Flyttstädning – Det gäller att flyttstädningen går igenom besiktningen
  • Transport – Vi lastar och vi kör dina ägodelar säkert till din nya bostad
  • Packhjälp – Ifall du bara behöver råd och tips gällande packningen

Allt detta ger dig en möjlighet att i lugn och ro bestämma hur du vill gå till väga med din flytt. Oavsett om det gäller packhjälp, flyttstädning eller en helhetslösning står Karavan Point redo för att göra din flytt lite enklare.

Guide – viktigt att komma ihåg inför flytten

Vi på Karavan Point har hittat en lämplig kombination mellan kvalité, hög professionalitet samt låga priser. Detta gör att vi under de tre senaste åren stadigt har växt till en av Strängnäs mest pålitligaste flyttfirmor.

Att flytta innebär ofta väldigt många olika tankar. Glöms en viktig del så finns risk för att hela flytten blir försenad eller förstörd.

På vår hemsida kan du ta del av vår guide som hjälper dig komma ihåg vad som behöver göras inför flytten. Steg för steg, från en månad innan flytten till dagen innan, guidar vi dig så att inget är glömt och du kan känna det nödvändiga lugnet.

Är du fortfarande osäker kan du förstås även ringa och ställa dina frågor direkt eller boka in flytthjälp eller flyttstädning via oss. Numret finns här på hemsidan.

RUT-avdrag med våra tjänster i Strängnäs

Hur mycket vi än vrider och vänder på det, så är priset en oerhört viktig del i varje tjänsteutbyte. RUT-avdraget ger dig möjlighet att anlita bra flytthjälp utan att kostnaderna blir skyhöga.

Avdraget innebär att firman gör ett avdrag på kostnaden som Skatteverket sedan betalar tillbaka. RUT-avdraget gäller när du anlitar firmor som tar hand om hushållsnära tjänster.

Fortfarande inte övertygad?

Karavan Point är flyttfirman i Strängnäs som i över tre år servat kunder på bästa sätt. Hos oss hittar du bara professionella och ansvariga flyttspecialister som tar väl hand om dina mest värdefulla ägodelar. Vi erbjuder bra pris, hög kvalité samt snabb leverans. Och vi har alltid lediga fordon!