Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Stockholm & Uppsala – flytthjälp & flyttstädning

Flyttfirma Stockholm & Uppsala – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Billig flytthjälp och flyttstädning med bra flyttfirma i Stockholm / Uppsala

Drar det ihop sig inför flytt och du kollar på en flyttfirma som erbjuder flytthjälp och flyttstäd i Stockholm och Uppsala? Kanske känner du dig osäker på hur mycket det kommer kosta eller om du ens klarar av det på egen hand?

Oroa dig inte. Karavan Point är flyttfirman i Stockholm och Uppsala som gärna tar hand om din flytt.

Varför Karavan Point är rätt för dig:

  • Vi utlovar hög professionalitet och kvalité till låga priser
  • Vi erbjuder helhetslösningar för flytten så att du kan tänka på annat
  • Våra flyttspecialister tar totalt ansvar för dina saker
  • Vi kan säkert och effektivt flytta otympliga ägodelar, som exempelvis ett piano

Vi hjälper dig med allt som rör din flytt

Vi grundade vår flyttfirma 2013 och fokuserade till en början främst på flytthjälp. Idag erbjuder vi en mängd tjänster där kunder kan få hjälp med allt en flytt innebär, inklusive flyttstädning och transport.

Vi strävar efter hög professionalitet, oslagbar kvalité och bra service i alla led. Trots det kan vi samtidigt lova att våra priser är bland de bästa på marknaden. Dessutom utlovar vi alltid säkra transporter och korta leveranstider.

Karavan Point är baserat i Stockholm, men vi erbjuder våra tjänster även i Uppsala. Utbudet av flyttfirmor i Uppsala är något mer begränsat än i Stockholm, så varför inte vidga vyerna?

Inga fall är för svåra för oss

Flyttning av piano och kassaskåp kan vara utmanande, inte minst om man inte arbetar för en professionell flyttfirma. När en lösning måste hittas och du är osäker på vem som passar för uppdraget, ring oss på Karavan Point. Vi har många gånger tidigare tagit oss an svåra uppdrag och levererat med goda resultat varje gång.

Priser för flytthjälp och flyttstädning av stora och otympliga objekt hittar du här på vår hemsida.

En flyttfirma med goda recensioner

Via sidor som Rejta och Reco kan du enkelt hitta recensioner på olika städfirmor i området. Karavan Point står för det arbetet vi gör och vi tror på full transparens mellan oss och våra kunder.

Ett annat enkelt sätt att göra research är att fråga vänner. Ett företags rykte som sprids mun till mun brukar ofta vara ett mycket sanningsenligt betyg på om det är värt att anlita eller inte.

Kontakta oss för flytthjälp eller flyttstädning i Stockholm & Uppsala!

Det är väldigt vanligt att ha många frågor inför en flytt. Har jag packat rätt? Hur kommer det gå med transporten? Och avlastningen?

Karavan Point svarar med glädje på alla dina frågor och kan även berätta varför så många har valt att anlita just oss och vår flytthjälp. Vi har alltid baserat verksamheten på stor tillförlitlighet och bra service. Alla våra flyttspecialister är ansvariga och vet vad det innebär att ta hand om andras människors ägodelar.

RUT-avdrag – möjligheten att göra avdrag på arbete vad gäller hushåll – gäller på alla våra tjänster, inklusive flytt av piano eller dylikt och flyttstädning. Detta ger dig ett mycket förmånligt pris om du skulle bestämma dig för att anlita vår flyttfirma i Stockholm eller Uppsala.