Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Nyköping – flytthjälp & flyttstädning

Flyttfirma Nyköping – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


En framstående flyttfirma i Nyköping

Karavan Point är en flyttfirma i Nyköping som erbjuder billig flytthjälp, flyttstädning och transportering med en professionell inställning och flexibilitet till varje kunds unika behov.

Vi har ett brett tjänsteutbud som inkluderar allt en flytt innefattar och frakt av gods. Vår tillförlitlighet är stor och våra medarbetare är alla specialister inom flytthjälp med lång erfarenhet inom branschen.

Det bästa med oss:

  • Stort tjänsteutbud med allt från transport till städ
  • Alla våra projekt sköts av proffs
  • Låga priser och snabba leveranser
  • Bra kundservice

Karavan Point i Nyköping är en flyttfirma som snabbt vunnit ett stort förtroende hos ett brett kundregister. Vår professionella inställning och omfattande erfarenhet inom flyttarbete gör oss till en av de ledande flyttfirmorna i området.

Aktuella priser finns att hämta på vår hemsida. I jämförelse med den professionalitet vi arbetar med, det ansvaret vi tar för våra kunders ägodelar och vår snabba leverans vågar vi påstå att våra priser är konkurrenskraftiga.

Flytthjälp är bara en del av vår verksamhet. Vi erbjuder även flyttstädning, frakt och transport.

En flyttfirma med rätt resurser för din flyttstädning

Flyttstädningen är kanske inte det roligaste momentet av flytten. Den är dock otroligt viktig. Oberoende av om boendet är stort eller litet gäller det att vara noggrann och ordentlig med flyttstädningen så att nästa inneboende slipper göra om det. Och att göra det själv är inte alltid det bästa. Det är där Karavan Point kommer in.

Vi har genomfört en hop av flyttstädningar under åren och vet vad som krävs för att den ska godkännas under den obligatoriska besiktningen. Vidare har vi 14 dagars kvalitetsgaranti på flyttstädning i Nyköping.

Kostnaderna behöver inte heller blir alltför höga. Bokar du dessutom städningen i samband med flytthjälp kan vi erbjuda ett paketpris som du garanterat kommer att tjäna på.

Viktigt att packa rätt

Utan rätt packning blir det ingen lyckad flytt, så enkelt är det. Karavan Point använder alltid den bästa utrustningen för att packningen ska gå rätt till.

Materialen som vi främst använder oss av är bubbelplast och kartong. Behöver du hjälp med packningen kan du alltid boka en timme eller två med vår packmästare. Prislista finner du på hemsidan.

Kontakta oss för flyttstädning & flytthjälp i Nyköping

Har du funderingar över din kommande flytt i Nyköping? Undrar du över våra kostnader? Oroar du dig kanske över hur transporten ska gå till?

Tveka då inte på att kontakta oss, antingen via vårt formulär på hemsidan eller över telefon. All information finns på vår hemsida och vi gör oss gärna tillgängliga för dig!