Karavan point Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Nacka – flytthjälp & flyttstädning

Flyttfirma Nacka – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Din flyttfirma för flytthjälp och flyttstädning i Nacka

Flytthjälp och flyttstädning i Nacka med en flyttfirma som är både bra och billig är inte alltid lätt att hitta när det behövs.

När det gäller transport av familjens mest värdefulla saker vill man ha någon att lita på som effektivt och professionellt behandlar ägodelarna med omsorg.

Vi på Karavan Point är en flyttfirma i Nacka har sedan 2013 servat våra kunder med den bästa flytthjälpen som omfattar samtliga delar en flytt innebär. Samtidigt som vi underlättar i ett av livets stora händelser för våra kunder garanterar vi också alltid ett lågt pris.

Gör en intresseanmälan på vår hemsida redan idag och få ditt kostnadsförslag från en av regionens billigaste och bästa flyttfirmor.

Karavan Point i korthet:

  • En professionell flyttfirma med stort tjänsteutbud
  • Dedikerade flyttspecialister som tar stort ansvar
  • Säkra transporter och försäkring av fraktgodsplacering
  • Bra supportsystem

Karavan Point erbjuder allt inom flytthjälp. Oavsett om det gäller packning, lastning eller lossning vet vi hur man går tillväga för att göra flytten så smärtfri och enkel som möjligt.

Egna händer inte alltid bäst

Många avfärdar flyttfirmor för att istället sköta allt själv. Kanske hyr man en lastbil och tänker att ”så svårt kan det väl inte vara?”. Men att ta saken i egna händer är inte alltid det bästa alternativet. Inte sällan leder det till högre kostnader och mer trassel än vad man egentligen har tid eller energi för. Ska man dessutom åka många mil för att flytta på sina saker på egen hand kan det leda till stigande flyttkostnader.

Kunder som överlåter flyttarbetet till oss kan istället fokusera på att ta hand om andra väsentliga delar som ingår i flytten, såsom adressändring och inskrivning på förskola eller skola.

Välj rätt flyttfirma för dig i Nacka

En flytt är inte komplett utan en ordentlig flyttstädning. Därför inkluderar vi även städning i de tjänster som vi erbjuder.

Kunder som överlåter hela flytten till oss på Karavan Point, inklusive flyttstädning, kan också få ett paketerbjudande till reducerat pris.

Ta kontakt med oss för flyttstädning & flytthjälp

Alla våra tjänster och priser hittar du här på vår hemsida. Det går utmärkt att skicka en intresseanmälan via vårt formulär eller ringa oss för direkt återkoppling.

Och var lugn, om du anlitar oss och ångrar dig kan du enkelt avboka tjänsten i upp till 48h innan beräknat datum. Skicka ett email eller sms så löser vi resten!