Karavan point Flyttfirma Stockholm
Fyttfirma Eskilstuna – flytthjälp & flyttstädning

Fyttfirma Eskilstuna – flytthjälp & flyttstädning

2 man (bärare) med lastbil (22kbm)
500 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

3 man (bärare) med lastbil (22kbm)
650 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

4 man (bärare) med 2 lastbilar (22kbm)
1000 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag. Minsta debitering är 3 timmar.

Packhjälp
med
packmästare
150 :-/timme

Inkl. moms, efter RUT-avdrag och per packmästare;
Ej inkl. packmaterial.

Flytt Av Piano (kassaskåp o.d.) med lastbil
1000 :-/styck

Inkl. moms efter RUT-avdrag


Anlita billig flyttfirma för flytthjälp och flyttstädning i Eskilstuna

Karavan Point är en flyttfirma i Eskilstuna som gör livet lite enklare för dig som står inför en flytt. Vi erbjuder proffsig flytthjälp och flyttstädning till bra priset – vilket är vad vi bygger vår verksamhet på!

Med Karavan Point slipper du oroa dig för allt det jobbiga en flytt ofta brukar innebära. Genom att ta hjälp av oss som flyttfirma för flytthjälp kan du fokusera på annat istället.

Sedan 2013 har vi med framgång levererat flytthjälp till våra kunder i Eskilstuna. Vi tar hand om allt från flytt med packning, lastning och lossning till flyttstäd och transport.

Fem snabba om vår flyttfirma:

  • Professionell flytthjälp till bra pris
  • Erfarna och ansvarsfulla medarbetare
  • Kan erbjuda helhetslösningar med flytthjälp, flyttstäd och transport
  • Fordon finns alltid tillgängliga hos oss
  • Bra kundservice

Alla som har flyttat någon gång vet hur krävande det kan vara. Det kostar tid, pengar och energi, utan garanti på att det blir som man vill till slut. Men det behöver inte vara så.

Karavan Point har blivit en av Eskilstunas ledande aktörer inom flytthjälp. Via vårt breda tjänsteutbud – med möjlighet till flytthjälp och flyttstädning, packning och transport har vi på kort tid byggt upp ett starkt varumärke som våra kunder nu kan förknippa med kvalité och erfarenhet. Genom vår höga professionalitet och omfattande erfarenhet underlättar vi flytten för våra kunder och får på så sätt vara med om att göra ett stort ögonblick i livet lite enklare för dem.

En flyttfirma med rätt utrustning för packning

Packningen är ett moment som bör spela en viktig roll. Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är att packningen görs ordentligt, inte minst om kundens ägodelar är ömtåliga och har ett stort emotionellt eller ekonomiskt värde.

Karavan Point har den rätta utrustningen och materialet för att packningen ska bli så bra som den måste vara. För att garantera att frakten inte skadar möblerna använder vi oss av många olika packningsmaterial, bland annat skyddsplast, bubbelplast, flyttgarderober och kartonger i olika storlekar.

Hur beställer du våra tjänster i Eskilstuna?

Låter det som att vår flytthjälp och flyttstädning är något du skulle behöva? Hör då av dig till oss. Du kan göra en snabb intresseanmälan via formuläret på vår hemsida. Du kommer då att besvaras av vår kompetenta supportpersonal som står redo med expertråd. Lika bra går det att ringa och ställa dina frågor direkt till oss.

Vår prislista hittar du på hemsidan där priserna sätts per timme. Inför flytten vill vi i förväg veta vilka möbler och hur många flyttlådor som ska flyttas för att avgöra hur många flyttkarlar och bilar som behövs för att göra flytten så smidig som möjligt.

Så tvekar du över flytten, tveka inte att höra av dig till oss. Våra flyttspecialister står redo att hjälpa dig i Eskilstuna!