Flytt av Pianon i Stockholm
09
JUN
2015

Flytt av Pianon i Stockholm

Posted By :
Comments : Off

Vid en flytt kan de flesta klara av att packa, bära och genomföra själva flyttandet på egen hand. Har man inte tiden eller orken finns alltid möjlighet att hyra ett flyttföretag som gör detta. Men även de som vill genomföra flytten själv kommer ibland till punkter då de behöver hjälp. Ett exempel är när man vill flytta piano. Detta åtminstone när det är modeller som är riktigt stora och tunga. I dessa fall bör man ta hjälp då det har en rad fördelar:

Akta ryggen – Det stora problemet med att flytta piano är att det är så tungt och otympligt. Med fyra stora starka personer är det visserligen fullt möjligt. Men risken är mycket stor att någon bär fel, bär snett eller på annat vis skadar sig under flytten. Varför utsätta sig för risken när det finns proffs att anlita?

Transporten – Även när det kommer till transport har flyttföretagen en stor fördel. De företag som dagligen arbetar med flytt av pianon i Stockholm har inte bara erfarenheten och kunskapen som krävs. De har framförallt rätt utrustning. Detta inte bara vid själva lyftet utan även vid transporten. Många av de skador som uppkommer på pianon sker nämligen under transporten. Att få pianot att stå exakt helt still är nästan omöjligt och det uppstår därmed lätt skavmärken om det inte transporterats på exakt rätt sätt.

Försäkringen – Så länge man har en hemförsäkring med så kallat drulletillägg är pianot försäkrat under hela flytten. Man får alltså ersättning även om det skulle bli en större skada på pianot om det exempelvis skulle falla av släpvagnen. Däremot tillkommer det självrisk på vanligtvis 1500kr och att man tappar antalet skadefria år. Anlitar man ett företag för flytt av pianon i Stockholm är det deras försäkring som gäller. Man kan då få ersättning även för mindre skador och någon självrisk betalas aldrig av kunden.

Våra tjänster: Flytthjälp |
Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | Flyttstädning | Städning

About the Author