Flytt Av Kassaskåp Och Piano

Flytt av pianon/kassaskåp i Stockholm är en komplicerad och ansvarsfull process som kräver inte bara mycket styrka från bärare, men också kunskapen om hur stora och tunga föremål ska transporteras. Om man gör t.ex. fel vid frakt utav pianon, kan det leda till i eventuella yttre skador, krångel utav olika mekanismer och även brytning av resonerande ytor som kan förstöra instrumentet.

Vi kan hjälpa er att flytta piano. Vi transporterar pianon i lastbilar och använder speciella bälten för stora föremål som inte skadar instrumentet när det behövs att bära dem.

Pianon och kassaskåp är några av de tyngsta och mest klumpigaste föremålen för interiörer. Riskera inte din hälsa och sakers behåll genom att försöka bära!

Flytt av kassaskåp och piano

Lita på vår flyttfirma! Vårt lag har specialiserat sig på flytthjälp av klumpiga föremål i flera år. Våra bärare vet hur man lastar, lossar och gör kvalitativ frakt av tunga och stora föremål utan att skada dem.

Lastning utgörs av max. fyra personer. Man använder speciella bälten vid transporteringen. Inför frakt utav pianon granskar vi varje föremål medan kunden kan närvara tillsammans med vårt lag. Detta behövs för att registrera synliga skador, flisor på ytor, krånglade tangent om det skulle finnas några.

För att bevara utseendet av föremålet rekommenderar vi att beställa packning som hjälper att undvika skador på ytan. Våra specialister kommer att noggrant och försiktigt fästa allt ordentligt samt lasta saker till bilen; packar upp snabbt och ställer de på bestämd plats, samt utgör en granskning att allt står rätt.

Våra tjänster:

Flytthjälp | Packhjälp | +Flyttstädning | Hemstädning | Städning