Att hitta Bra städfirma Stockholm
26
MAJ
2015

Att hitta Bra städfirma Stockholm

Posted By :
Comments : Off

Att hitta Bra städfirma Stockholm
Priset är viktigt men kvalitén är ännu viktigare. Så resonerar många gällande att anlita städfirmor. Den privatperson som bor på en mycket liten ort kanske enbart har något enstaka företag att välja på. I detta fall har man inte mycket att göra än att ta den städfirma som finns. Annat är det i storstäderna. Där kan man vara betydligt mer kräsen både gällande pris, kvalité och bemötande. Det finns ett mycket stort utbud av städfirmor – så hur ska man hitta en bra städfirma Stockholm?

Recensionssidor:
Det finns ett flertal recensionssidor på internet. Sidor där privatpersoner kan lämna recensioner på de företag de handlat av eller beställt tjänster från. Bland dessa finns exempelvis Rejta och Reco. Det är relativt vanligt att städfirmorna finns representerade här. Rejta är visserligen uppköpt av Eniro men funktionen är densamma. I sökfältet skriver man in ”Städfirma Stockholm” och får då fram kontaktuppgifter på ett flertal städfirmor som är verksamma i den staden. Här finns även recensionerna från tidigare kunder.

Fråga vänner:
Det absolut bästa sättet att hitta en bra städfirma Stockholm är att fråga vänner och bekanta. De säger exakt vad de tycker om de företag de tidigare anlitat och man får även lite längre orsaker bakom deras åsikter än vad man får på en kortfattad recensionssida.

Ett mycket effektivt sätt att hitta åsikter är att lägga upp en enkel statusuppdatering på Facebook eller Twitter med rubriken ”städfirma Stockholm?” Beskriv mycket kort vad för städning du behöver hjälp med och snabbt är det flera som kommenterar och lägger tips på flödet. Just inom social media är människor mycket hjälpsamma och det är inte alls ovanligt att vänner som man annars pratar med extremt sällan faktiskt tar kontakt och ger ett tips.

Att hitta en städfirma är lätt. Men fråga runt lite innan du bestämmer dig. Det brukar bli bättre resultat i längden då. Oavsett om det är pris, kvalité eller att de håller tiderna som är det viktigaste.


Våra tjänster:
Flytthjälp | Flytt Av Kassaskåp Och Piano | Packhjälp | Hemstädning | Städning

About the Author